IMG_47987

Wij zijn een kleiner en goed geoutilleerd fitness – gezondheidscentrum met veel aandacht voor onze leden. Binnen het fitness – gezondheidscentrum hangt een sociale, gezellige en sportieve sfeer.

Sports & Health Rijnkade is gespecialiseerd in het begeleiden van zowel beginnende als gevorderde sporters, maar ook voor u als u zich gewoon fitter wilt voelen. Wij bieden voor iedereen, van jong tot oud individuele trainingsprogramma’s en specifieke persoonlijke begeleiding.

Als u blessures heeft of gehad heeft dan kunt u bij ons terecht voor uw revalidatie. Indien nodig,er zijn bij ons ook fysiotherapeuten aanwezig! Daarnaast is er een dietiste en podotherapeut aanwezig

Bij ons staat begeleiding hoog in het vaandel. Wij vinden het erg belangrijk dat iedere sporter de aandacht krijgt die hij of zij verdient om goed te kunnen (leren) trainen. Zodat de kans op blessures duidelijk lager is dan dat als iemand niet begeleid word.

U bent altijd welkom om een keer binnen te lopen voor meer informatie, om een afspraak te maken of een gratis proeftraining te volgen.

U kunt bij ons sporten met uw Sportkaart “Bewegen in Arnhem” en of met een maandabonnement van onszelf. Bij beiden is er wel tot 50 % korting mogelijk als u in het bezit bent van de Gelrepas. Bent u in het bezit van de Studentensportkaart of de Werksportkaart? Ook u kunt bij ons sporten.

Wat bieden wij u:

Fitnesstraining / bedrijfsfitnesstraining, Revalidatietraining, Personal training, Gewichtsbeheersing Circuittraining, TRX training, (Sport) Fysiotherapie, Manuele therapie, Dietiek, Podotherapie en Dry Needling

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en de openingstijden kijk dan ook eens op onze website: www.sportshealthrijnkade.nl

Wij zien u graag terug bij Sports & Health Rijnkade.

 

Logo Sports & Health Rijnkade 1

Sports & Health Rijnkade verzorgt het volgende aanbod:

Circuittraining
Circuittraining
Zumba
Zumba
Yoga
Yoga
50 Fit
Mixed fit