afbeelding recreatief voetbal

ESA, opgericht in 1954, staat voor Excelsior Sportief, Arnhem en is een voetbalvereniging met 1.500 leden. De verhuizing naar Sportcentrum Rijkerswoerd in Arnhem Zuid, heeft ertoe geleid dat de club is uitgegroeid tot de grootste voetbalvereniging van Arnhem.

ESA heeft als missie  mensen kansen te bieden zich verder te ontwikkelen. Vanzelfsprekend op voetbaltechnisch gebied, maar zeker zo belangrijk, ook op persoonlijk, maatschappelijk gebied  Zo bieden wij onder meer onze leden begeleiding en opleidingen ervaringen op te doen in onze organisatie en in de begeleiding van jonge sporters, die zeer nuttig zijn om ook buiten de vereniging te gebruiken. Daarnaast kunnen onze vrijwilligers cursussen volgen die hen helpen goed te kunnen functioneren binnen de vereniging.

ESA is meer dan voetbal, er worden verbindingen gelegd  met de wijken rondom het sportcentrum Rijkerswoerd , met  maatschappelijke  organisaties en onderwijsinstellingen om de krachten te bundelen en mee te werken aan een gezonde en veilige samenleving.

logo ESA

Voetbalvereniging ESA verzorgt het volgende aanbod:

recreatief Voetbal
recreatief Voetbal
Zaalvoetbal
recreatief Zaalvoetbal