afbeelding Gelrepas

‘Bewegen in Arnhem’ wil met de Sportkaart sporten voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk maken. Ben je in het bezit van een Gelrepas dan krijg je maar liefst 50% korting op sporten met de Sportkaart. Verder zijn alle voorwaarden hetzelfde. Na de eerste drie maanden is de Sportkaart maandelijks opzegbaar.

Met de Gelrepas krijg je bij 1 sportaanbieder/sportclub tegelijk je contributie vergoed. Wanneer je nu sport waarvoor reeds vergoeding is aangevraagd dan kan je pas gebruik maken van ons aanbod als je huidige vergoedingsperiode is afgelopen. Ben je niet zeker of je nu gebruik kan maken van korting op de Sportkaart, informeer dan bij je gemeente.

Wij werken met een vergoedingsperiode per kalenderjaar. Wanneer je de Sportkaart aanvraagt dan ontvang je 50% korting tot en met december van het lopende kalender jaar.
Let op: je abonnement loopt daarna gewoon door tot dat je deze zelf opzegt. Wel ontvang je van ons een bericht of dat je nog steeds een Gelrepas hebt en je in het nieuwe kalenderjaar gebruik wilt maken van de kortingsregeling.

Met de Gelrepas betaal je slechts € 10,95 per maand en éénmalig € 12,50 voor het aanmaken van de pas.

Bij je inschrijving vul je het pasnummer van de Gelrepas in. Wij regelen de rest.