De sportkaart is een initiatief van diverse sportaanbieders en Sportcentrum Rijkerswoerd. Zij hebben hun krachten gebundeld om sporten en bewegen toegankelijker te maken. Voor een aantrekkelijk maandbedrag kan je onbeperkt flexibel gebruik maken van het sportaanbod.

Het aanbod van de sportkaart is enorm. Er is een vrije keuze uit meer dan 20 verschillende sport- en bewegingsprogramma’s. De aangeboden sporten zijn vraag gestuurd. Mis je een programma, laat het ons weten. Bij voldoende animo worden er activiteiten toegevoegd.

Lage prijs

Sporten met de sportkaart is zeer voordelig. Voor slechts € 21,95 per maand maak je een keuze uit één of meerdere sporten en kan je wisselen op ieder moment. Bekijk het totale sportaanbod.

Onbeperkt sporten!

Onbeperkt sporten betekent dat je 7 dagen per week kan kiezen uit een selectie van het aangeboden sportaanbod. Er zijn geen beperkingen hoe vaak je gebruik maakt van de verschillende aangeboden sport- en bewegingsmomenten. Enkel als er op 1 dag meerdere momenten van dezelfde sport worden aangeboden, kan je er die dag maar 1 keer gebruik van maken.

Er zijn geen ‘addertjes onder het gras’. Je schrijft je via dit aanmeldformulier, je ontvangt de sportkaart en kan beginnen met onbeperkt sporten. Na de eerste drie maanden is de kaart maandelijks opzegbaar.