Heb je een vraag! De meeste informatie vind je op deze website. Voor het gemak hebben we de meest voorkomende vragen hieronder op een rijtje gezet.

Heb je jouw antwoord niet kunnen vinden. Neem dan contact met ons op.

Hoe vraag ik een sportkaart aan?

Jij wilt beginnen met sporten met de Sportkaart! Meld je dan aan via het online inschrijfformulier.

Wanneer krijg ik mijn sportkaart?

Na je inschrijving moeten we je gegevens verwerken en de Sportkaart maken. Binnen 14 dagen krijg je een afhaalbericht per email. De Sportkaart kan je dan afhalen bij Sportcentrum Rijkerswoerd waarna je kan beginnen met sporten.

Wat is onbeperkt sporten?

Onbeperkt sporten betekend dat je 7 dagen per week kan kiezen uit een selectie van het aangeboden sportaanbod. Er zijn geen beperkingen hoe vaak je gebruik maakt van de aangeboden sport- en bewegingsmomenten.

Wanneer er op 1 dag meerdere momenten worden aangeboden van de zelfde sport, kan je hiervan maar 1 keer per dag gebruik van kan maken.

Voor sommige sporten is er wel een maximaal aantal deelnemers. Hierbij kan je alleen deelnemen als jij je hiervoor aanmeld. De informatie hierover vind je bij het sportaanbod en in de agenda.

Er zijn geen ‘addertjes onder het gras’. Je schrijft je via dit aanmeldformulier, je ontvangt de sportkaart en kan beginnen met onbeperkt sporten. Na de eerste drie maanden is de kaart maandelijks opzegbaar.

Welke sporten worden er aangeboden?

Met de Sportkaart kan je onbeperkt gebruik maken van het aanbod. Er zijn meer dan 20 verschillende sporten en beweegprogramma’s. Kijk hier voor het actuele sportaanbod.

Wanneer kan ik sporten met de sportkaart?

In de agenda vind je het volledige programma van de aangeboden sporten. Je kan iedere dag gebruik maken van het sportaanbod.

Voor sommige sporten moet jij je vooraf aanmelden i.v.m. een maximaal aantal plaatsen.

Als er op een dag meerdere momenten worden aangeboden van dezelfde sport dan kan je hier die dag maar 1 keer gebruik van maken.

Ik ben mijn sportkaart kwijt!

Ga naar gegevens wijzigen om een nieuwe kaart aan te vragen.

Ik ben verhuisd!

Ga naar gegevens wijzigen om je nieuwe adres door te geven.

Ik heb een nieuwe bankrekening!

Ga naar gegevens wijzigen om je nieuwe rekeningnummer door te geven. Doe dit wel op tijd zodat je kaart niet geblokkeerd wordt als we de maandelijkse abonnementsgelden niet kunnen afschrijven.

Ik wil mijn sportkaart tijdelijk stop zetten!

Ga naar gegevens wijzigen om je sportkaart stop te zetten. Wil je later toch weer beginnen met sporten met de Sportkaart. Kan kan je via dit zelfde formulier je pas weer activeren.

Ik wil mijn sportkaart weer activeren!

Ga naar gegevens wijzigen om je Sportkaart weer te activeren.

Hoe kan ik mijn sportkaart opzeggen?

Ga naar gegevens wijzigen om je Sportkaart stop te zetten.