Bewegen in Arnhem, sportkaart, slider

VEEL GESTELDE VRAGEN

Heb je een vraag?
De meeste informatie vind je op deze website.
Voor het gemak hebben we de meest voorkomende vragen hieronder op een rijtje gezet.

Heb je jouw antwoord niet kunnen vinden neem dan contact met ons op via:
Email: info@bewegeninarnhem.nl of bel 026 327 0523

Hoe vraag ik een sportkaart aan?

Jij wilt beginnen met sporten met de Sportkaart! Meld je dan aan via het online aanvraagformulier

Kan ik sporten met de Gelrepas?

Ja, dat kan. Houd er wel rekening met het tegoed op je Gelrepas wanneer je bij meerdere sportaanbieders sport. Meer informatie over de Gelrepas vind je op www.gelrepas.nl

Alles duidelijk? Meld je dan aan via het online aanvraagformulier

Wanneer krijg ik mijn sportkaart?

Na jouw inschrijving gaan we je gegevens verwerken en de sportkaart maken. Binnen 14 dagen krijg je jouw persoonlijke sportkaart opgestuurd op het adres dat je ons hebt doorgegeven. 

Wat houdt onbeperkt sporten in?

Onbeperkt sporten betekent dat je 7 dagen per week kan kiezen uit een selectie van het aangeboden sportaanbod. Er zijn geen beperkingen hoe vaak je gebruik maakt van de aangeboden sport- en bewegingsmomenten.

Wanneer er op 1 dag meerdere momenten worden aangeboden van dezelfde sport, kan je hiervan maar 1 keer per dag gebruik van kan maken. Voorbeeld; wanneer je in de ochtend bent wezen zwemmen, kan je niet meer gaan zwemmen in de middag of avond. Maar natuurlijk wel weer de volgende dag.

Voor sommige sporten is er wel een maximaal aantal deelnemers. Hierbij kan je alleen deelnemen als jij je hiervoor aanmeld. De informatie hierover vind je bij het sportaanbod en in de agenda.

Er zijn geen ‘addertjes onder het gras’. Je schrijft je via dit aanmeldformulier, je ontvangt de sportkaart en kan beginnen met onbeperkt sporten. Na de eerste drie maanden is de kaart maandelijks opzegbaar.

Welke sporten worden er aangeboden?

Met de Sportkaart kan je onbeperkt gebruik maken van het aanbod. Er zijn meer dan 20 verschillende sporten en beweegprogramma’s.
– Onze indoorsporten
Onze outdoorsporten
– Onze sportagenda

Wanneer kan ik sporten met de sportkaart?

In de agenda vind je het volledige programma van de aangeboden sporten. Je kan iedere dag gebruik maken van het sportaanbod. Voor sommige sporten moet jij je vooraf aanmelden i.v.m. een maximaal aantal plaatsen. Als er op een dag meerdere momenten worden aangeboden van dezelfde sport dan kan je hier die dag maar 1 keer gebruik van maken.

Ik ben mijn sportkaart kwijt.

Ga naar gegevens wijzigen om een nieuwe kaart aan te vragen.

Ik ben verhuisd

Ga naar gegevens wijzigen om jouw nieuwe adres door te geven. 

Ik heb een nieuw bankrekeningnummer

Ga naar gegevens wijzigen om je nieuwe rekeningnummer door te geven. Doe dit wel op tijd zodat je kaart niet geblokkeerd wordt als we de maandelijkse abonnementsgelden niet kunnen afschrijven.

Kan ik mijn sportkaart tijdelijk stopzetten?

Tijdelijk stopzetten abonnement niet meer mogelijk.

Het tijdelijk stopzetten van het abonnement is niet meer mogelijk, je dient het abonnement dan op te zeggen ( eerst 3 maanden sporten en dan een opzegtermijn van 1 maand.) Wanneer u weer een start wil maken kan je weer actief lid worden van de sportkaart van Bewegen in Arnhem, door je op te geven via de website.

Hoe kan ik mijn sportkaart opzeggen?

Ga naar gegevens wijzigen om je Sportkaart stop te zetten.

Bewegen in Arnhem, Sportkaart, dance in to shape
Bewegen in Arnhem, Sportkaart, fitness
Bewegen in Arnhem, banenzwemmen
Share This