We stoppen er niet mee, we gaan wel samenwerken!

 

We gaan beginnen, de eerste stap:

Woensdagmorgen, 1-05-2024 krijgen alle leden een e-mail van afzender @sportkaart.nl (in alle vroegte) met instructies voor het downloaden van de Web-app (digitale Sportkaart) en je wachtwoord. Belangrijk is om de ontbrekende gegevens toe te voegen (vooral van belang is uw mobiel nummer te controleren en te noteren).

Hulp nodig? Woensdag 1 mei 2024 om 10 uur zijn medewerkers van de Sportkaart aanwezig, op het sport en wijkcentrum, de Pas 44 in Arnhem, om u op weg te helpen. Schroom niet om langs te komen, ze helpen u graag op weg.

Intro Sportkaart bewegen in Arnhem

Nadat onze subsidie na 1 jaar (2014) was gestopt konden we met elkaar toch blijven bewegen omdat wij in die tijd de sportkaart van bewegen in Arnhem hebben opgezet om de beweegmomenten te kunnen borgen. We zijn trots dat we inmiddels 10 jaar als stichting Bewegen in Nederland bestaan!

Zwembad de Grote Koppel , Sports & Health Rijnkade en In & Outdoorsport zijn de trouwe Sportaanbieders vanaf de start van ons beweegconcept. Ons doel was en is om op een flexibele manier mensen in Rijkerswoerd in beweging te krijgen, sporten wanneer het uitkomt en geen verplichting, dat lijkt ons gelukt.

We willen graag doorgaan en ons beweegaanbod in de toekomst uitbreiden en willen sterker worden, vandaar dat we per 1-05-2024 ons gaan aansluiten bij het sportaanbod van Sportbedrijf Arnhem. Er verandert bijna niets voor als je de Sportkaart van bewegen in Arnhem hebt. De ‘Bewegen in Arnhem Sportkaart’ blijft voorlopig € 26,95. Voordeel is dat je nu weer elke dag 2 sporten op 1 dag kunt doen.

Registratie van het sportmoment

Met de Sportkaart webapp check je in bij de sportaanbieder/sportlocatie. Altijd inchecken! Zo worden alle beweegmomenten geregistreerd en op basis daarvan ontvangt de sportaanbieder de maandelijkse vergoeding, dus vergeet niet in te checken voordat je gaat bewegen.

Hoe download ik de app?

Sportkaart gebruikt een webapp waardoor je de applicatie niet kan downloaden via de PlayStore of Applestore. Dit moet voor nu nog handmatig. Bekijk instructies om applicatie te installeren.

Wat kan ik met de Sportkaart webapp?

• Met de Sportkaart webapp kun je met je smartphone een abonnement starten, pauzeren of stopzetten. Met de webapp kun je ook ‘inchecken’ bij de aangesloten sportlocaties, je bezoeken/check-ins terugzien en je facturen bekijken.
• Via account.sportkaart.nl kun je inloggen in de webapp of je registreren voor een abonnement. Je kunt deze webapp ook toevoegen aan je smartphone homescreen/beginscherm. Daarmee heb je de app altijd binnen handbereik (ga voor meer uitleg in de app naar ‘Account’).
• Kan ik alleen inchecken met mijn smartphone?
Je hebt voor het inchecken een apparaat nodig met een camera en internetverbinding. Dit kan ook de Wi-Fi van de sportlocatie zijn. Je kunt ook een tablet, iPod of zelfs laptop (met camera en internet/wifi functie) gebruiken voor het inchecken op de sportlocatie (al is de laptop uiteraard niet praktisch, gezien de grootte).

Onze sportaanbieders

In&Outdoor sport biedt cognitieve fitness ,sport en spelpilates , yoga , suppen, hardlopen, powerwalking en boswandelingen aan. Dit blijft toegankelijk zoals het was met de Sportkaart van bewegen in Arnhem. Ook de Runningblind loopgroep valt binnen de kaart. Kijk op de site voor meer informatie en het programma. In & Outdoor Sport Arnhem | Pilates, Yoga, Bootcamp & meer (inenoutdoorsport.nl)
Zwembad de Koppel en Valkenhuizen:
Het zwemaanbod, waaronder banenzwemmen, vind je op de websites van De Grote Koppel en Zwembad Valkenhuizen
Sports & Health Rijnkade is een kleinschalig fitnesscentrum gespecialiseerd in Personal Training & Bedrijfsfitness. Door de centrale ligging midden in het centrum van Arnhem en de unieke samenwerking met topzorg Fysiotherapiepraktijk Rijnkade behoort Sports & Health Rijnkade tot het topsegment in sporten “Sports” & gezondheid “Health”. De personal trainers beschikken over ruime ervaring en kennis om u optimaal te begeleiden. Kijk voor openingstijden en meer informatie op de website van Sports & Health Rijnkade

Nieuwe leden

Ken je iemand die ook deze Sportkaart wil, dan moet dit kenbaar gemaakt worden d.m.v. een mailtje naar stichtingbewegeninarnhem@gmail.com. Aangezien wij een speciale beweegkaart hebben, kan de inschrijving niet via www.sportkaart.nl

Incasso mei

Omdat in de nieuwe situatie men vooruit incasseert (mei) en in de oude situatie achteraf (april) is het gevolg dat in de maand mei 2 incasso’s worden uitgevoerd. Helaas kunnen wij dit niet veranderen. Wanneer dit voor u problemen geeft stuur dan een replay op deze mail.

We wensen jullie mooie sport en beweeg momenten toe!
Sportieve groet

Dick van Kleef en Jan Ausma

Share This